FR | NL

Enkele referenties

«DE BABY ADO»
De gids voor goede geboorte gepubliceerd en verspreid naar de kinderbijslag in België, is hij uitgegroeid tot tien jaar als de meest bekeken en meest uitgebreide gids op gezinsbijslagen, zwangerschap, geboorte en kinderen in de leeftijd 0 tot 12 jaar.
 
«GIDS VOOR DE PREVENTIE VAN BINNENLANDSE ONGEVALLEN IN KINDEREN»
Ontworpen en gebouwd om auteur rekening, deze unieke gids heeft tot doel jongeren te informeren over de binnenlandse en toekomstige risico's: brand, elektrische schokken, snijwonden, verstikking, verdrinking ... Uitgebracht voor hulpdiensten, moederschap en pediatrische Belgische ziekenhuizen.
 
«DE BELGIAN BEER ROUTES»
Net als de wijnroutes in Frankrijk, België, het land van het bier, moest worden voorzien van een kaart lokaliseren al haar brouwerijen. Sinds 2002 is de kaart om de twee jaar wordt uitgegeven en wordt nu uitgezonden in meer dan 40 landen in Europa, Amerika en Azië. Het is ook beschikbaar op internet:
www.belgian-beer-routes.com
 
«GIDS VOOR JONGE» EN «DAGBOEK VAN STUDENT»
Editions ingediend namens Universiteiten, Hoge Scholen, Infor-Jeugdcentra in België, Frankrijk en Luxemburg. Gidsen en agenda's met praktische informatie en nuttige adressen erg populair bij jongeren en studenten.

 

«AGENDA VAN DE ARCHITECT»
Agenda's en notebooks praktijken voor vergaderingen en website gemaakt voor de FAB, Federatie van Architecten van België en de Raad van het College van Architecten van Nord Pas-de-Calais. Editorials, semainier en leveranciers directory.
 
«HET NETWERK VAN BELGISCH-LUXEMBURGSE KAMERS VAN KOOPHANDEL IN HET BUITENLAND»
Gids Kamers van Koophandel in de wereld, aangesloten bij het netwerk van Kamers van Koophandel Belgo-Luxemburgse, Belgische en Luxemburgse exporteurs.

 

Nieuwste verwezenlijkingen